Labürinttetri koolitus Rumeenias

MTÜ Foorumteater oli partner labürintteatri koolitusel Rumeenias 16-23.09.2013. Koolitusel osalesid: Anne-Liis Rips, Ana-Maria Narro, Artur Kamberg, Hanna-Kristel Valge ja Reigo Teppart.

Osalejate kommentaare:

Kogu protsess ja nädal üleüldse oli väga huvitav. Teada saada minu jaoks uuest teatrivormist ja seda läbi elada, kogeda ja ka teisele elamust pakkuda.

Kui Babadagi nädala alguses mulle öeldi, et see saab oleme lühim minu elus, siis ma esiti ei uskunud seda – nüüd usun. Nädala jooksul ei tekkinud kordagi igavuse või jõudeoleku tunnet, kuid ka otsest vajadust puhkuse järgi polnud; kogu tegevus oli haarav ja viimseni rahuldustpakkuv. 

See Rumeeniasse sõit oli mul üks väga õige otsus. Läksin sinna suhteliselt väikeste ootustega, sest lihtsalt ei osanud midagi oodata. Ainuke asi, mida lootsin oli, et see kogemus oleks kuidagi eriline ning annaks mulle midagi. Ootused said tagasihoidlikult öeldes täidetud ja sinna lisandus veel palju, mida oodatagi ei osanud. 

Rohkem pilte leiab siit.

Go to Top